Formulasi Berkualiti Yang Dijamin HALAL, Nilai, Suci & Bersih.

Supplement dikenali sebagai makanan tambahan. Ia adalah persediaan diet yang membekalkan nutrien seperti vitamin, garam galian, mineral, serat, asid amino dan sebagainyaAntara supplemen yang popular adalah seperti multivitamin, calcium, Vit B complex, calcium, vitamin D, pengurusan berat badan.

  
Supplement boleh didapati dalam pelbagai bentuk seperti kapsul, tablet, pil, cecair atau serbuk. Berbeza dengan ubat, tujuan utama pengambilan Supplemen adalah untuk pencegahan penyakit. Pengambilan makanan tambahan perlu untuk melengkapi kekurangan nutrien dalam pemakanan atau dalam badan seseorang.
 
 
Sekiranya anda berminat untuk menghasilkan produk suplemen berjenama sendiri, anda boleh dapatkan khidmat pembuatan produk dari TG Green Tech Industry.
 
 

 Ia adalah sangat mudah untuk membuat produk kerana langkah-langkahnya hanya meliputi:

1

Tetapkan janji temu di mana sahaja yang anda mahukan yang sesuai untuk kedua-dua belah pihak.

2

Berjumpa untuk membincangkan permintaan dan menjelaskan proses dan kos.

3

Uji sampel yang akan kami berikan mengikut standard dan keperluan anda jenama anda.

4

Proses pengeluaran akan bermula berdasarkan MOQ yang dipersetujui dan kami juga akan memberikan dokumentasi untuk pensijilan.

 

 

Secara ringkasnya,  berikut merupakan sebab-sebab utama untuk anda mendapatkan khidmat kami sekiranya anda ingin membina jenama produk anda yang tersendiri:

HALAL

MOQ Rendah

Nutrition Facts diuruskan oleh kilang

Menggunakan bahan-bahan yang berkualiti

Ujian Makmal

 

Pilih tarikh anda sekarang!