Syarikat TG Green Tech Industry Sdn Bhd merupakan pengilang yang mempunyai sistem standard yang tinggi dalam menitikberatkan piawaian kualiti produk yang dihasilkan mencapai tahap yang ditetapkan.
 
Lebih 10 tahun berpengalaman  dalam bidang penghasilan produk minuman, penjagaan kulit, kosmetik dan penjagaan diri, Syarikat kami komited menghasilkan produk berasaskan dari bahan-bahan berkualiti & mengikut prosedur serta piawaian oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).
 
 
 
Kualiti bertaraf antarabangsa, Diperakui HALAL JAKIM, MeSTI dan Kementerian Kesihatan Malaysia
 
MENGAPA PILIH KAMI? 
 
KAMI TELAH LAHIRKAN RAMAI JUTAWAN!
 
Bukan mudah untuk keluarkan produk sendiri kerana anda perlukan kilang yang diiktiraf bagi mengeluarkan produk anda. Kami mahu memudahkan kerja anda dan anda hanya perlu fokus kepada jualan dan marketing sahaja dan masalah pengeluaran produk biar kami yang uruskan bagi pihak anda. Segalanya kami lakukan termasuk packaging dan labeling kerana kami mempunyai peralatan dan tenaga kerja yang cukup untuk membantu anda merealisasikan impian anda.
 

 

ONE STOP CENTRE

TGGTI Adalah Pengilang, Bukan Ejen. Kami Melakukan Penyelidikan & Pembangunan Ke Atas Produk Yang Ditawarkan, Penghasilan, Packaging Di Kilang Kami Sendiri.

FORMULASI TERSENDIRI

TGGTI Menyediakan Formulasi Yang Sedia Ada Atau Founder Sendiri Boleh Menggunakan Formulasi Tersendiri.

 

HARGA BERPATUTAN & BERBALOI

Hasilkan Pelbagai Jenama Sendiri Dengan Kos Yang Berpatutan.

DIPERCAYAI & SELAMAT

TGGTI Menitikberatkan Ramuan Yang Digunakan Iaitu Memberikan Founder Solusi Produk Yang Menggunakan Bahan Mengikut Keinginan Setiap Pengguna. Jaminan Kami, Selamat Untuk Kegunaan Oleh Pelanggan.

 

MEMPUNYAI SIJIL YANG DIIKTIRAF

Tingkatkan Kredibiliti Produk Dengan Sijil Halal, Sijil Mesti,dan diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

KEPELBAGAIAN PRODUK

TGGTI Menawarkan Pelbagai Produk Yang Dapat Membantu Founder Untuk Memilih Produk Yang Ingin Dipasarkan.

 

Realitikan Impian Anda Bersama TG GREEN TECH INDUSTRY!

Mulakan Bisnes Produk Anda Sekarang