Pemprosesan kopi berkualiti tinggi & Berkhasiat

Adakah anda penggemar kopi espresso di kafe-kafe hipster? Atau anda lebih sukakan kopi O kosong di gerai tepi jalan? Tahukah anda secara purata, setiap individu akan minum 3 cawan kopi dalam sehari.

 

? Nak jadi founder Kopi/Minuman?
? Nak produk MINUMAN dengan FORMULA Ramuan sendiri?
 
Syarikat TG Green Tech Industry Sdn Bhd merupakan pengilang Produk Kopi/Minuman, malah team kami telah mencuba menjadi lebih innovatif dalam mengabungkan kopi premium dengan herba untuk menambahkan khasiat yang anda boleh perolehi daripada kopi kami dengan tambahan rasa yang sesuai dan sedap untuk diminum.
 
Jangan risau, formulasi kopi anda adalah unik dan kekal rahsia!
 
Ada Idea Untuk Produk Sendiri??
Kami boleh menyediakan hampir semua jenis produk berasaskan Kopi mengikut kehendak pelanggan & piawaian badan-badan berwajib.
Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.
 
 


Terdapat pelbagai jenis pembungkusan yang boleh digunakan untuk produk kopi antaranya

 

 

Kami bersedia membantu anda untuk penghasilan KOPI JENAMA ANDA

Walaubagaimanapun, sekiranya anda mempunyai ramuan yang tersendiri untuk membuat jenis kopi jenama anda, kami boleh membantu dengan menawarkan khidmat kami dengan membantu anda R&D.

Antara kopi yang kami boleh hasilkan untuk jenama anda adalah Kopi Hitam (Americano), White Coffee, Hazelnut White Coffee, Cappucino, Mochaccino, Latte (Flat white), Affogato, Macchiato, Neslo, Espresso, Doppio, Cortado, Galao, Cafe Au Lait, Frappe, Ristretto, Kopi Pra campuran Gam Arabic, Tongkat Ali, Kacip Fatimah serta boleh juga dicampur herba atau buah-buahan.

 

Ingat,

Formulasi kopi anda adalah unik dan kekal rahsia!