Selasa, 23 Julai 2019 - Lawatan Bakal Usahawan anjuran TG Green Tech Industry Sdn Bhd dengan kerjasama Lembaga Amanah Ikhtiar Malaysia (AIM).

Seramai 40 orang artis veteran daripada Persatuan Kebajikan Artis Veteran PKAVM mengadakan lawatan di Wisma TG Green Tech Industry Sdn Bhd. Lawatan juga disertai 20 orang VIP daripada Amanah Ikhtiar Malaysia ( AIM), Persatuan Wanita Tunggal Malaysia WATIM dan juga Kelab Usahawan Wanita Tunggal KUWAT.

Majlis dimulai dengan bacaan doa yang dibawa oleh Yang Berusaha Tuan Mohd Edrus Bin Ab. Rahman Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) TGGTI. Pengisisan yang mantap dan santai tentang tips menjadi usahawan berjaya yang diketengahkan oleh Yang Berusaha Tuan Mohd Nazri Bin Noor Pengarah Urusan (MD) TGGTI.

Ucapan daripada Yang Dihormati Tuan Rahim Jailani Presiden PKAVM yang menghuraikan tentang PKAVM. Seterusnya diiringi dengan ucapan daripada Yang Dihormati Puan Alwani Binti Safiei Pengurus Lembaga Amanah Ikhtiar Wilayah Selangor/KL Tengah AIM yang menghuraikan tentang kebaikan AIM serta prosesnya.

Tidak ketinggalan juga ucapan daripada Yang Berbahagia Datuk Junaidah Binti Kiting Pengerusi Lembaga Amanah Ikhtiar Malaysia AIM. Pengisian diakhiri dengan ucapan dan taklimat daripada Yang Dihormati Tuan Ahmad Multazam Azhar tentang Peluang Perniagaan dan Bantuan Kepakaran Pemasaran

#tggreentechindustrysdnbhd
#pkavm
#aim