Proses Pembuatan Produk

 

 

MULAKAN LANGKAH PERTAMA ANDA SEBAGAI FOUNDER PRODUK BERSAMATG GREEN TECH INDUSTRY SDN BHD! Perkhidmatan yang bakal merealisasikan impian anda untuk mengeluarkan produk jenama anda sendiri   Hubungi Kami Untuk Konsultansi Percuma Sekarang     Langkah Mudah Untuk Keluarkan Produk Jenama Anda Sendiri 1. Tentukan ProdukTentukan apakah sebenarnya produk yang mahu anda keluarkan 2. PerbincanganHubungi dan berbincang dengan kami.

 

2. R&DSetelah Produk Dikenalpasti, Berdasarkan Persetujuan Founder, Proses R&D Dijalankan Oleh Pihak Kilang Kami. Sampel Akan Diberikan Dalam Masa 14 Hari Bekerja.

 

4. Sample ProdukSekiranya Founder Bersetuju Dengan Sampel, Proses Produksi Akan Dijalankan. 

 

5. ProductionUntuk Packaging, Proses Mockup, Design, Kotak Dan Botol, Silkcreen/Sticker, Urusan NOT KKM, Dan Bahan Mentah Akan Diproses Selari Bagi Memastikan Proses Berjalan Lancar.

 

6. Produk Siap dan DeliverySetelah Produk Siap Sepenuhnya, Anda Kini Bergelar Founder Dan Boleh Memasarkan Produk Anda. Kami Juga Akan Menghantar Produk Ke Lokasi Yang Diingini. Anda juga boleh datang ambil produk JENAMA ANDA SENDIRI yang sudah siap.

   

 Infografik pemprosesan pembuatan produk di TGGTI.

  • Terakhir Diubah Suai: Selasa 23 April 2024, 11:41:39.TG GREEN TECH INDUSTRY SDN BHD